opc_loader

 

Ganesja Fits All

Ganesja Fits All
Noorderweg 111b
1456NL Wijdewormer
 (google maps link)

Nederland
0299 470854
info@ganesja.nl

IBAN: NL82RABO356955281
BIC: RABONL2U
KvK: 35030602
Btw: NL191321485B01

 

Na 15 jaar heeft Ganesja een hele goede naam opgebouwd in de wereld van de bedrijfskleding.

Voor elke beroepsgroep waaronder apotheek, beautysalon, horeca, hotel, kapsalon, (tand)arts, transport, tuinder, uitvaart, zorg en bijvoorbeeld autoschadeherstelbedrijven, klein of groot, klassiek of modern, kunnen wij een passend pakket leveren. Ieder bedrijf heeft zo zijn eigen wensen en/of eisen. In goed overleg met onze klanten komen wij altijd tot een prima resultaat. 
Omdat Ganesja het hele traject in eigen hand heeft, van ontwerp tot en met de uitvoering, kunnen we over de gehele lijn met nogal verrassende oplossingen komen.

Apart om te zien, prettig om te dragen en gemakkelijk in onderhoud. Natuurlijk is het mogelijk om alles te voorzien van uw bedrijfslogo.

Buiten onze eigen collectie hebben we nog een groot aantal mogelijkheden om confectiekleding te leveren. Zie op de header onder "merken".

 

Werkwijze

Is uw interesse gewekt? 

Bel ons voor een vrijblijvende afspraak. Voor een afspraak met minimaal 5 personen komen wij bij u langs. Indien u met minder personen of alleen werkzaam bent, kunnen we altijd telefonisch overleggen om een afspraak in de agenda is in te passen. Ook bestaat de mogelijkheid om bij ons langs te komen. Verder kunnen wij natuurlijk ten allen tijde een passerie opsturen.  

Ons ontmoeten op de beurs is ook een optie om kennis te maken met onze producten. Houd de nieuws pagina in de gaten om te zien wanneer en waar wij op de beurs staan. Verder kunt u vanzelfsprekend ook het afspraakformulier op deze website invullen, dan nemen wij per omgaande contact met u op. 
 

Eigen collectie:

  • minimaal 2 jaar na de eerste order naleverbaar
  • verkrijgbaar in de maten XS tot en met 4XL, sommige modellen tot 6XL
  • levertijd in overleg
  • aantal artikelen uit voorraad leverbaar
  • kan worden voorzien van logo

 

Inkoopartikelen:

  • afhankelijk van de leverancier naleverbaar
  • maatvoering afhankelijk van artikel/leverancier
  • levertijd in overleg
  • kan worden voorzien van logo

 

Ganesha
Ganesha is een Hindoestaanse godheid, die hindernissen weg neemt. Hij is de opruimer van obstakels in het leven en is de beschermheilige voor reizigers. Tot Ganesh wordt gebeden als men aan iets nieuws wil beginnen of als men gaat verhuizen.